Tekst Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Kastart Verfgroothandel BV is een warm familiebedrijf en al jaren een vertrouwde naam voor verwerkers van verf, lak, andere coatings, beschermingsproducten, glasweefsel, schuurpapier, kwasten, rollers en veel meer non-paint artikelen. 

Al sinds 1977 leveren wij aan verfgroothandels, schildersbedrijven, ZZP ers, stukadoors, aannemers, interieurbouw ,jachtbouw, vloerenbedrijven, grote- en kleine winkelketens en nog veel meer. Als onafhankelijke groothandel hebben wij een ruime selectie gemaakt van de beste merken en producten, met een luisterend oor naar wat de markt wilt tegen scherpe condities. Ons 400m2 filiaal in Gouda staat vol met alles wat een schilder maar kan wensen.

Tevens is Kastart Verfgroothandel eenvoudig te bereiken gezien we nabij de op- en afrit van de A12 zijn gelegen. Hierdoor zijn steden als Rotterdam, Zoetermeer en Woerden binnen 15 minuten te bereiken. Wij beschikken over een eigen bezorgdienst die de bestellingen duurzaam en met zorg op de gewenste locatie aflevert. 

Door onze jarenlange samenwerking met bekende grote professionele merken kunnen wij door groot in te kopen, artikelen tegen een gunstige prijs aanbieden aan onze klanten. Onze expertise zit hem in de jarenlange ervaring in de schildersbranche waarmee wij klanten altijd op een juiste manier kunnen adviseren om  hun klus te kunnen laten slagen met jarenlange garantie*.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of kom gezellig langs in ons filiaal en ervaar zelf hoe een verfgroothandel hoort te zijn. De koffie staat altijd klaar!

 
Zeker bij Kastart.

   

 

*garantie wordt alleen verleend mits de juiste producten volgens voorschrift zijn gebruikt, en in het juiste systeem zijn toegepast onder de juiste condities

Kastart verfgroothandel BV logo
Kastart verfgroothandel BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

De verf specialist van Gouda!

bg bg

Aanbiedingen in de mail ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks meer!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

bell
painter

Ik als zzp schilder ben al jaren klant bij kastart. Als klant bevalt mij deze verf groothandel goed. Ik word altijd snel en correct geholpen, bij vragen oven producten zijn ze altijd behulpzaam.

Ronald De Jong

medewerkers denken met je mee en zeer vriendelijk

Johan van IJperen

Pech. 1 blik te kort voor een klus. En jammer want dit merk gaat stoppen met hoogglans beitsen. Niet meer leverbaar. Geen probleem bij Kastart. Met een shotje hier en een schotje daar prachtig op kleur gemaakt! Fijn geholpen. Dank.

f28 pegasus

Al meer dan 23 jaar onze nr 1 leverancier!
Goede producten, top service met persoonlijke aandacht ! En altijd staat de koffie klaar !

J. Veerman

De Rembrandt onder de huis, tuin en keuken verfoplossingen. Maar dan betaalbaar geprijsd!

Michiel Bunt

Ik ben erg te spreken over Kastart Verfgroothandel. De service en kwaliteit die ik bij mij verf kreeg was ongekend en liet aan mij merken dat ik hier geholpen wordt door echt vakmensen die passie en liefde hebben voor hun vak. Mijn vordeur heeft er nog nooit zo mooi uitgezien !!!

Roy de oude

Hoi ik haal al jaren mijn verf artikelen het is een goede prijs kwaliteit verhouding en je krijg ook een goed advies mvg schildersbedrijf j.been

Schildersbedrijf J. Been

Deltec Tape Logo
1_BOA13EUI7nVmUuPLCVEimg
Hymer Alu Logo New
Boonstoppel Logo
Altrex logo 2
veveo logo
Anza logo
logo-tollens
den braven logo
zusex logo 50jr
avis_logo
Kastart-asc-Group
Kopie-van-lg_rupes
Kopie-van-lg_nelf
Global-Paints-Kastart
goudhaantje
fein

Verf laten mengen?

day icon Ma - Do
07:30 - 17:30
day icon Vrijdag
07:30 - 17:30 kleuren tot 17:00
day icon Za & Zo
Gesloten
Route uit stippelen